Siirry sisältöön

Tukesi merkitsee

  • Kertalahjoitus
  • Kuukausilahjoitus

Valitse lahjoitussumma tai kirjoita haluamasi summa alla olevaan tekstikenttään ja lahjoita.

Lahjoita nyt

Jo 10 euron lahjoituksella voit tarjota kuuntelijan sitä tarvitsevalle.

”Päivystäjät ovat auttaneet minua monesti. Viimeisen keskustelun jälkeen pystyin lähtemään sinne minne minun pitikin lähteä ja, että en tehnyt pahaa itselleni, mitään peruuttamatonta. Vastaajat tekevät todella arvokasta työtä.” Palaute Kriisipuhelin-soittajalta. 


Näytä tukesi – kanna vihreää Mielinauhaa

Näytä tukesi ja kanna vihreää Mielinauhaa. Nauhan hinta on 4 euroa. Mielinauha on myynnissä ajalla 1.4.-30.6. Voit ostaa Mielinauhan TokmanninAlepan, Prisman, Salen, S-Marketin, Food Market Herkun, Mustin ja Mirrin, Espresso Housen, Finnkinon sekä Ruohonjuuren toimipisteistä ympäri maan. Voit myös tilata Mielinauhan Tokmannin, Ruohonjuuren ja Mustin ja Mirrin verkkokaupasta.


Perusta Mielipotti

Aloita oma keräys, kirjoita ajatuksesi tai kannustuksesi ja haasta somessa tuttavasi lahjoittamaan keräykseesi. Näin helppoa se on:

  1. Luo oma keräyksesi
  2. Kutsu ystäväsi mukaan jakamalla keräyksesi linkkiä esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla
  3. Seuraa lahjoitusten karttumista ja ystäviesi viestejä

Kuva mielinauhasta

Tee yrityslahjoitus

Kutsumme sinut ja yrityksesi mukaan Mielinauha-keräykseen! Tilaa nyt lasku lahjoitusta varten, niin yrityksesi on mukana tukemassa kotimaista mielenterveystyötä ja kriisiauttamista.

Yrityksesi voi tukea mielenterveystyötä myös monella muullakin tavalla esimerkiksi lahjoittamalla osan tuotteesi tai palvelusi hinnasta Mielinauha-keräykseen tai toimimalla Mielinauhojen jälleenmyyjänä. Ole yhteydessä meihin, löydetään yhdessä juuri teidän yritykselle paras tapa auttaa. Lämmin kiitos tuestanne!

Tule Mielinauha 2023 -kumppaniksi!

Yritys voi osallistua Mielinauha-kampanjaan esimerkiksi lahjoittamalla osan tuotteen tai palvelun hinnasta keräykseen tai toimimalla Mielinauhojen jälleenmyyjänä. Ota yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri teidän yritykselle paras tapa auttaa.

Ota yhteyttä

Anette Koivisto

Varainhankinnan asiantuntija, yritysyhteistyö, Mielinauha-kampanja
+358 40 776 2792
etunimi.sukunimi@mieli.fi