Siirry sisältöön

Tukesi merkitsee

  • Kertalahjoitus
  • Kuukausilahjoitus

Valitse lahjoitussumma tai kirjoita haluamasi summa alla olevaan tekstikenttään ja lahjoita.

Löydä oma tapasi osallistua Mielinauha-kampanjaan

Mielinauhaa kiinnitetään paitaan

Lahjoita nyt

Jo 10 euron lahjoituksella voit tarjota kuuntelijan sitä tarvitsevalle.

Onneksi sain tämän numeron. Isäni sai infarktin ja olen ollut kauhuissani. Nyt kun puhuttiin tuntuu, että kyllä mä tästä vielä selviän.” Palaute Kriisipuhelin-soittajalta.

Lahjoita Mobilepaylla:

Lahjoita haluamasi summa numeroon 50705

Lahjoita tekstiviestillä:

Lahjoita 10 euroa tekstaamalla MIELI numeroon 16499.


Kuva vuoden 2023 Mielinauhasta

Näytä tukesi – kanna vihreää Mielinauhaa

Näytä tukesi ja kanna vihreää Mielinauhaa. Nauhan hinta on 4 euroa. Mielinauha on myynnissä ajalla 30.3.-30.6. Voit ostaa Mielinauhan TokmanninAlepan, Prisman, Salen, S-Marketin, Food Market Herkun, Mustin ja Mirrin, Espresso Housen sekä Finnkinon toimipisteistä ympäri maan. Voit myös tilata Mielinauhan Tokmannin ja Mustin ja Mirrin verkkokaupasta.


Perusta Mielipotti

Aloita oma keräys, kirjoita ajatuksesi tai kannustuksesi ja haasta somessa tuttavasi lahjoittamaan keräykseesi. Näin helppoa se on:

  1. Luo oma keräyksesi
  2. Kutsu ystäväsi mukaan jakamalla keräyksesi linkkiä esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla
  3. Seuraa lahjoitusten karttumista ja ystäviesi viestejä

Kuva mielinauhasta

Tee yrityslahjoitus

Kutsumme sinut ja yrityksesi mukaan Mielinauha-keräykseen! Tilaa nyt lasku lahjoitusta varten, niin yrityksesi on mukana tukemassa kotimaista mielenterveystyötä ja kriisiauttamista.

Yrityksesi voi tukea mielenterveystyötä myös monella muullakin tavalla, esimerkiksi lahjoittamalla osan tuotteesi tai palvelusi hinnasta Mielinauha-keräykseen tai toimimalla Mielinauhojen jälleenmyyjänä. Ole yhteydessä meihin, löydetään yhdessä juuri teidän yritykselle paras tapa auttaa. Lämmin kiitos tuestanne!

Tule Mielinauha 2024 -kumppaniksi!

Yritys voi osallistua Mielinauha-kampanjaan esimerkiksi lahjoittamalla osan tuotteen tai palvelun hinnasta keräykseen tai toimimalla Mielinauhojen jälleenmyyjänä. Ota yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri teidän yritykselle paras tapa auttaa.